Singles niet eenzaam door journalisten die hun continu vragen hoe ze corona overleven als single

door The Vremde Mirror

Vele mensen zijn bezorgd om het welzijn van singles die gedwongen worden om in hun eentje de dag, de avond en de nacht door te brengen. Dat blijkt helemaal niet nodig. De meeste singles zijn niet eenzaam omdat ze te druk zijn met het geven van interviews aan journalisten die willen weten hoe zij de coronacrisis overleven.

‘Nee, ik kan niet zeggen dat ik eenzaam ben,’ geeft Brecht (32) toe. ‘Wat thuiswerken, tijdens de middagpauze lekker netflixen, een middagpauze die de rest van de namiddag blijkt, een beetje appen met vrienden en tussendoor journalisten te woord staan die zich verwonderen hoe ik zonder blèrende kinderen te moeten afhouden tijdens het werken de dag doorkom. De dag is echt zo om.’

Ook met Amber (25) gaat het prima. ‘Heel veel mensen denken eraan om me te vragen hoe ik me voel. Vandaag al vier personen. Deze voormiddag drie journalisten die nog een invalshoek voor een artikel zochten over de coronacrisis, nu jij. Ik heb echt niet te klagen.’

Anneloes (49) is single en voelt zich net als Brecht en Amber niet eenzaam. Maar niet door bovengenoemde redenen. ‘Ik ben journaliste. En door mijn job, kort uitgelegd continu aan singles vragen of de coronacrisis hen eenzaam maakt, voel ik me niet alleen. Ik ben zo blij dat ik kan blijven werken. Anders weet ik het niet.’