Liveblog WK voetbal

21 juni

7:11 Match omgekocht of niet? Wed nu!

20 juni: breaking

11:15 Voetbalanalisten: ‘Het wordt afwachten.’

19 juni

6:55 Ons rapport voor Lukaku.

16 juni: meteen puntenverlies voor IJsland

17:00 Tegen Argentinië werd het 1-1.

9:34 Cristiano Ronaldo geflatteerd door compliment Karl Vannieuwkerke

‘Magistraal.’ Zo noemde Karl Vannieuwkerke de prestatie van Cristiano Ronaldo tegen Spanje. ‘Mijn WK is al geslaagd,’ juicht die laatste.

15 juni: opvallende supporter voor de Rode Duivels

9:26 De Spanjaard Roberto Martinez heeft publiekelijk zijn steun uitgesproken voor België op het WK.

7:30 Niet echt met het WK voetbal te maken, we geven het toch mee

Na afloop van Rusland – Saoedi-Arabië (de match eindigde op 5-0, geven we louter voor de volledigheid mee) sloten beide landen een oliedeal. Rusland levert voor 2020 gratis 1 miljard vaten olie aan Saoedi-Arabië.

14 juni: niets te melden

13 juni: ‘WK Voetbal moet laatste homo in Rusland genezen’

18:01 De Russische president Vladimir Poetin rekent op een positieve invloed van het WK in zijn land. ‘Het voetbal moet de laatste homo’s in Rusland genezen, gesteld dat die er nog zijn of ooit al waren.’ Lees hier meer.

7:14 Wie wint er volgens onze parameters het WK?

Kom hier te weten waarom wij denken dat Iran wereldkampioen wordt. Oei, dat was een spoiler.

6:45 Selecties 31 WK-landen vergiftigd

Alle spelers van de 31 WK-landen zijn met vergiftigingsverschijnselen in het ziekenhuis beland. Alleen de Russische selectie is wonderwel gespaard gebleven. Lees hier het volledige bericht.

12 juni: laatste WK voetbal ooit?

17:40 Het WK voetbal en play off 2 in enkele maanden tijd. Is dat te veel van het goede? De FIFA beraadt zich hoe dit in de toekomst beter kan.

9:54 Messi’s glazen bol

Stijn (34) is journalist voor een Belgische krant, vroeg aan Messi wie de wereldtitel pakt, gaf hem een tweede kans, zette een pistool op zijn hoofd en lees hier Messi’s voorspelling.

Spoiler: het is niet Kroatië.

6:30 2 vragen over het WK voetbal in Rusland

Wat weten we inmiddels over voetbal? Nog niet zo heel veel. Onze chef dolgedraaid nationalisme en onze chef voetbal hadden er al weleens van gehoord. Maar nu niet om te zeggen: ‘Met wat ik weet, kan ik een liveblog vullen.’

Wie was Joseph Stalin?

11 juni: welkom!

7:45 Het WK voetbal begint donderdag. Wat weten we al? In volle voorbereiding werd het kamp van de Rode Duivels getroffen door een schandaal met Vincent Kompany als duister spilfiguur. Lees hier onze volledige verslaggeving.

7:00 Welkom op ons liveblog over het WK voetbal dat dit jaar in Rusland plaatsvindt. Rusland is het grootste land ter wereld, om maar te zeggen. Komen we nog meer te weten over dit evenement, melden we u dat hier. Bedank ons niet.

 

Advertenties