De Stem van Vremde

door The Vremde Mirror

Omdat wij ook graag aan totaal arbitraire testjes meedoen, doen wij daar gewoon aan mee. De verkiezingen staan voor de deur blablabla. Kortom, niemand kan nog buitenkomen zonder dat er gevraagd wordt naar haar of zijn ideologische standpunten of naar inzichten over politieke kwesties, zelfs gemarginaliseerde bevolkingsgroepen als politici hun meningen blijken nu plots relevant te zijn. Maar de lezer van The Vremde Mirror, waarschijnlijk vanwege diens unieke DNA, blijft buiten schot. Meer nog, hij/zij wordt compleet genegeerd door de traditionele media, die altijd in dezelfde vijver van meningen vissen. Gelukkig zijn wij er nog. Wij willen uw stem horen, zodat wij een representatieve steekproef kunnen doen over wat de Vremdeling denkt en vindt. Een beetje de Foto van Vremde dus, maar dan nu met een andere titel. En interactiever.

Lees heel goed de vragen en de antwoorden, want we zijn niet vies van een beetje nuance. Maar als professioneel medium dat hoog inzet op duiding en politiek zijn we dat ook aan onze stand verplicht. Het onderzoek zal toch enkele minuutjes van uw tijd in beslag nemen, maar het roddelgenot zal achteraf des te groter zijn.