Vergeet de stemfie, hier is de Vremfie

door The Vremde Mirror

Na de selfie, de stemfie en nog wat varianten daarop is er nu ook de Vremfie. Alleen is het concept nu nog eenvoudiger en nog genialer. U zorgt ervoor dat u in Vremde bent en u neemt aldaar een foto van zichzelf. Mannen hoeven niet mee te doen, dat mag. Vrouwen hoeven dat niet topless te doen, dat is wel altijd mooi meegenomen. Kortom, gooi deze foto op het wereldwijde web en maak de Vremfie trending.

Trouwens u bent niet alleen. Al enkele beroemdheden kwamen speciaal van heel ver en nog verder om een Vremfie te nemen.

1. Een beetje ego op een Vremfie kan geen kwaad…

vremfie1

2. … maar u moet er natuurlijk nu ook niet mee overdrijven

vremfie2

3. Oei, kennen we niet. Waarschijnlijk verdwaald.

vremfie4

4. Zotten zijn er overal

vremfie3

5. Kaakslag!!!

vremfie5

Maar u kan ongetwijfeld beter. Wedstrijd: neem van uzelf een foto met op de achtergrond één van de vele bezienswaardigheden, monumenten of onzichtbare fietssuggestiestroken die Vremde rijk is. De beste Vremfies komen indien gewenst dan op dit blog terecht. En wie weet bent u dan wel één van de allerallereerste trendsetters en wint u eeuwig respect bij uw online vrienden en indien aanwezig offline kameraden.