Facebook werkte in heel Vremde even

door The Vremde Mirror

Lukte het u vanochtend om berichten te plaatsen op de sociale netwerksite Facebook? U was niet alleen. De hulpdiensten kregen deze voormiddag van Facebookgebruikers vanuit heel Vremde berichten dat Facebook plots werkte.

Facebook-bezoekers uit Vremde kregen omstreeks 10:00 uur deze ochtend plots de binnenkant van Facebook te zien. Tot nog toe geraakten ze nooit verder dan de inlogpagina. Alle mensen uit Vremde die per ongeluk zich hebben weten inloggen en wier wereldbeeld hierdoor naar de vaantjes is, krijgen de komende jaren gratis psychologische bijstand.

Ondanks deze niet te verwerken traumatische ervaring wordt er niet verwacht dat er mensen zich in Vremde op treinsporen gaan gooien of ergens in Vremde van een brug gaan springen.

Tot voor vanochtend is dit het enige wat de Vremdeling ooit van Facebook te zien kreeg.

Tot voor vanochtend is dit het enige wat de Vremdeling ooit van Facebook te zien kreeg.

Bij Facebook hebben ze geen idee hoe dit probleem zich heeft kunnen stellen. Na een halfuur was het euvel alweer opgelost en ging het communicatieverkeer met gele briefkaarten in Vremde weer als vanouds.