Osama Bin Laden gespot in Witte Wijk

door The Vremde Mirror

Vremde | De hardnekkige geruchten die al enkele jaren de ronde doen, blijken toch niet zo onbetrouwbaar te zijn. Osama Bin Laden is ondergedoken in de Witte Wijk. Volgens informanten gedijt hij er best goed tussen al dat ander crapuul.

Mekka van de zelfmoordterrorist.

Het mekka van de zelfmoordterrorist.

De echte Osama Bin Laden leeft nog en de Verenigde Staten hebben een dubbelganger gedood. Dat bevestigen getuigen die Osama Bin Laden hebben gespot in de Witte Wijk, dat haar reputatie van populair toevluchtsoord voor de meest verworpenen der aarde nogmaals bevestigt.

De laatste tijd wordt Vremde wel vaker opgeschrikt door ontploffingen in de Witte Wijk, maar wakker ligt niemand er nog van. Dit gaat vaak gepaard met een grote vuurbal die boven de Witte Wijk opstijgt. Meestal gaat er na zo’n explosie in de Witte Wijk een golf van opluchting door Vremde, want weer een stukje Witte Wijk minder.

Dat Osama Bin Laden is ondergedoken in de Witte Wijk mag geen verrassing genoemd worden. Het is een ironische knipoog van hem naar de Amerikaanse President die slechts één wit huis bezit.

Maar dat is niet alles. De Witte Wijk beschikt over alle faciliteiten waar een beetje zelfmoordterrorist maar van kan dromen: een bushalte.

Osama Bin Laden plaatst zich in een illuster rijtje van figuren die zich hebben schuilgehouden in de Witte Wijk. Nog meer ongedierte dat ooit in de Witte Wijk verbleef of verblijft: Karel Van Eetvelt, Roland Duchatelet, Bjorn Ruytinx en de turnleraar van de plaatselijke Dorpsschool.

In ander nieuws: Vremde kampt met een gebrek aan opticiens.