Copiloot Germanwings postuum gehuldigd als patroonheilige voorwaardelijke wijs

door The Vremde Mirror

De copiloot van Germanwings die bewust een vliegtuig zou hebben laten neerstorten, zou nu postuum gehuldigd worden als patroonheilige van de voorwaardelijke wijs. Dat zou vermoedelijk onder voorbehoud naar alle waarschijnlijkheid morgen bekend gemaakt worden. Maar het nieuws zou via een betrouwbare bron met een abonnement op Bild ons nu al bereikt hebben.

Dat de copiloot van Germanwings postuum gehuldigd zou worden als patroonheilige van de voorwaardelijke wijs zou volgens insiders geen verrassing mogen heten. Over de man zou alleen maar in de voorwaardelijke wijs bericht worden. Hij zou zelf ook alleen maar in de voorwaardelijke wijs hebben gesproken, maar voor zover bekend alleen op woensdagnamiddag tussen 14u en 17u, terwijl andere bronnen dan weer gewag zouden maken van vrijdagavond.

Want behalve dat hij linkshandig zou zijn, zou volgens onbevestigde berichten de copiloot in zijn kindertijd ook gespeeld hebben met poppen, zou hij schoenmaat 42 hebben, zou hij in 2004 een mier vermoedelijk met de intentie om te doden hebben doodgetrapt, zou hij Kevin De Bruyne slechts een fantastische en dus niet een geniaal briljante voetballer vinden, zou hij vermoedelijk vrij recent nog een zak met afval hebben gedumpt en zou hij zijn laatste adem in de voorwaardelijke wijs hebben uitgeblazen.

Dat laatste zou net als al het voorgaande nog moeten bevestigd worden door een onafhankelijke bron, maar in afwachting dat het ooit met de waarheid zou stroken, zou het misschien toch al interessant kunnen zijn hier acht krantenpagina’s mee te vullen, omdat dit de lezers wel eens erg zou kunnen boeien wat de adverteerders dan weer als muziek in de oren zou kunnen klinken.

De copiloot die het vliegtuig van Germanwings bewust zou hebben laten crashen, zou wellicht vereerd zijn geweest door zoveel aandacht. Maar het zou ook zomaar kunnen dat hij er een bloedhekel aan zou hebben gehad. Als nieuwbakken patroonheilige zou hij vanaf nu figureren op de scheurkalender van de Druivelaar, ontegenzeggelijk zou dit een mogelijke kinderdroom van de copiloot geweest zijn.