Evolutietheorie op de schop: ‘Neanderthalers klooiden nooit met illegaal vuurwerk’

door The Vremde Mirror

De evolutietheorie is niet voldoende onderbouwd. Dat zeggen wetenschappers, nu na jarenlang onderzoek blijkt dat neanderthalers nooit met illegaal vuurwerk klooiden.

Neanderthalers vierden het eindejaar door een grot te bezoeken.

Neanderthalers vierden het eindejaar met een eenvoudig grotbezoek, aldus wetenschappers.

De evolutietheorie werd in wetenschappelijke middens tot dusver nooit echt in twijfel getrokken. Tot nu. Aanleiding is de ontdekking dat neanderthalers met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen vuurwerk kenden, laat staan dat ze het illegaal verhandelden.

‘Vuurwerk is een decadente, totaal nutteloze, dieronvriendelijke en mits een minimum aan onkunde ook gevaarlijke aangelegenheid. De beschaving boert met andere woorden achteruit,’ onthullen de wetenschappers. ‘Sterker nog, de neanderthalers mogen dan wel uitgestorven zijn, de groep mensen die met illegaal vuurwerk klooit daarentegen is de jongste jaren alleen maar gegroeid.’

‘Het zal wel zijn dat we nog veel van die neanderthalers kunnen leren, maar vraag ze niet om een vuurpijl af te steken. Willen ze het wel leren? Ze komen naar hier om van onze voorzieningen te profiteren en het werk van onze kinderen af te pakken. Maar als het is om zich aan te passen aan onze cultuur, zie je ze niet,’ werpt Johnny (55) op.

Uit de eerste resultaten van verder onderzoek blijkt ook dat neanderthalers hun reacties aangaande actuele kwesties op Facebook beperkten tot het absolute minimum en nooit opruiend waren. Wetenschappers sluiten niet uit dat dit te wijten is aan het feit dat neanderthalers veeleer Teletekst lazen dan ophitsende online clickbait.