Hooligan tekent contract bij Antwerp tot volgende stadionverbod

door The Vremde Mirror

Antwerp heeft zijn nieuwe hooligan beet. Het gaat om debiele Emiel (37) uit Stabroek. Hij heeft een contract getekend tot zijn volgende stadionverbod en is direct inzetbaar om cafés en supportersbussen te slopen.

In een zaaltje zonder stoelen en tafels werd debiele Emiel gisteren reeds voorgesteld aan de pers. Door zijn bivakmuts was hij bijna onherkenbaar. Toen een journalist hierover een opmerking maakte, bewees debiele Emiel debiele Emiel te zijn door vakkundig een microfoon in tweeën te breken en desbetreffende journalist te trakteren op drie weken werkonbekwaamheid.

Trainer van Antwerp László Bölöni prijst de mentaliteit van debiele Emiel. ‘Emiel is een polyvalente hooligan. Al drie keer kreeg hij een stadionverbod opgelegd en hij heeft in zijn leven al 1,5 jaar in de cel gezeten. Zo jong en toch al die maturiteit. Die ervaring kan onze harde kern goed gebruiken.’

‘Debiele Emiel heeft een peperkoeken hart,’ weet Bölöni. ‘Hij houdt van schattige katjes en is fan van Niels Destadsbader. Maar naast het veld knokt hij voor wat hij waard is. Daarom krijgt hij een budget van 1 miljoen euro ter beschikking om materiële schade te berokkenen. Dat is een flink bedrag, maar dit is het hoogste niveau en je krijgt er geheid een hoop gehannes voor terug.’

Voorts heeft Antwerp een robuuste stormram uit Charlottesville op het oog die afgelopen weekend werd gescout en op het punt staat de vulpen te breken waarmee hij zijn contract moet tekenen.