Baudet: ‘Verkiezingsuitslag complot linkse elite om ons aan de macht te brengen’

door The Vremde Mirror

De partij Forum voor Democratie is in de Nederlandse Eerste Kamer met dertien zetels de grootste partij geworden. Partijleider Thierry Baudet spreekt van groteske manipulatie door de hooghartige linkse elite om hem klein te krijgen.

© Wikimedia Commons

‘Al enige tijd proberen de door links aangestuurde media van Forum voor Democratie de grootste partij te maken. Hun aandacht voor mij bleef ziekelijk, ook al deed ik niets anders dan reactionaire nonsens en misleidende prietpraat verkopen.’

Ook verdenkt Baudet links ervan bewust en massaal op hem te hebben gestemd. ‘Gezien het hoge stemmenaantal lijkt me dat logisch of er moet geknoeid zijn met de stemmen.’

‘De linkse media, de corrupte elite, de oikofobe politiek-correcte grachtengordeldieren en de subsidieslurpende academici hebben van ons de grootste partij willen maken met als doel ons te kunnen opeten. Om ons bij hun eliteclubje in te lijven, zodat wij de elite niet meer kunnen aanvallen zonder onszelf aan te vallen. Trap er niet in, mensen.’

‘Het merendeel van het volk moet van deze manipulaties niets weten en heeft niet op ons gestemd. Door hen voel ik mij gesterkt,’ haalt Baudet tot slot aan.

Thierry Baudet ontving al steunbetuigingen van Dries Van Langenhove.