Wij kregen de vraag niet om een voorwoord in het boek van een fascist te schrijven: dit is dus niet ons antwoord

door The Vremde Mirror

Aangezien wij tot op heden nog nooit de vraag kregen om het voorwoord in het boek van een fascist te schrijven (Ergens doen we iets correct, maar wat?), kunnen we dus ook niet het volgende antwoord formuleren. Het zij zo.

 

Onze klantendienst heeft uw verzoek goed ontvangen en besliste hierop u twee maanden aan het lijntje te houden. Een daad van sierlijke welvoeglijkheid vergeleken met – de eerste zaak die ons fluks te binnen schiet – het gooien van Zwan-worstjes naar kinderen.

Helaas kunnen wij uw voorwoord niet schrijven. Omdat wij van mening zijn dat je maar op één manier lager kunt vallen dan gevraagd worden om het voorwoord van een boek van een fascist te schrijven: dat ook doen.

Het schijnt dat niet alleen wij benaderd zijn. Maarten Boudry had het van op zijn troon vernoemd naar Etienne Vermeersch zo druk met het rondbazuinen van theorieën dat verkrachters migranten zijn en vice versa dat hij nauwelijks tijd had om zijn column in De Morgen, NRC en die tweeëndertig andere bladen te schrijven dat het voorwoord van uw boek er op jammerlijke wijze bij inschoot. Walter De Donder maakte het wat te bont naar uw maatstaven. Vergat pardoes dat u van het schoon racisme bent! En Carl Devos. En Carl Devos. En Carl Devos. God hebbe zijn geweten.

In alle openhartigheid bewonderen wij uw brutaliteit. Dat u denkt dat wij de laatste stap van uw legitimatieproces zullen voltooien door aan uw boekje mee te werken. Als u echt durft: probeer het eens bij een journalist. Haha. Veel succes met uw zoektocht. Je moet echt wel geil van glorie zijn en het zelfrespect hebben van Inge Van Meensel in de buurt van Kim Clijsters om uw verzoek ernstig te nemen.

De dwazeverzoekendienst van The Vremde Mirror