Levende mammoet gespot in Vremde

door The Vremde Mirror

Mammoth_Mammut_model

Vremde | De vogeltelling afgelopen weekend in Vremde leverde een verrassing op. In de banlieues van Vremde werd gisterenmiddag een levende mammoet ontdekt. Biologen staan voor een raadsel.Mammoth_Mammut_model

Natuurkundigen waren het er tot voor kort over eens. De mammoet is al enkele duizenden jaren geleden uitgestorven. De realiteit blijkt nu geheel anders te zijn. En dat dankzij de vogeltellingen aller lande het voorbije weekend. Naast acht gele rasmussen, twaalf marievinken en zeven poelifinario’s werd er in Vremde ook één levende mammoet geteld.

Het was bioloog Dirk Dralanus die omstreeks 14u40 zondagnamiddag de levende mammoet ontdekte. ‘Ik was geheel buiten mijn wil in de banlieues van Vremde verzeild geraakt. Een onherbergzaam gebied waar menig bioloog al is verdwaald en nooit uit is wedergekeerd. Maar het leek me wel de moeite om er vogels te gaan tellen. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik er een mammoet.’

‘Tot mijn nog grotere verbazing verloopt het contact met de plaatselijke holbewoners er vlekkeloos,’ gaat Dralanus verder. ‘Het is daarom niet uitgesloten dat er in de banlieues van Vremde nog meer van deze niet meer zo prehistorisch als voorheen aangenomen beesten rondlopen. Bovendien kan dit ook niet anders. Het libido van een mammoet is ongeveer even hoog als bij de gemiddelde bioloog. Twee dagen zonder seksueel contact staat gelijk aan sterven.’

Doordat de tijd in Vremde enkele duizenden jaren geleden is blijven stilstaan, kan de mammoet er gedijen.’

Dat de mammoet in Vremde een perfecte plaats vindt om te overleven, is voor wetenschappers een groot raadsel. Men gaat er van uit dat de tijd in Vremde enkele duizenden jaren geleden is blijven stilstaan en dat de mammoet er daarom zonder enig probleem kan gedijen.