UFO blijkt sportwagen Karen Damen te zijn

door The Vremde Mirror

Vremde | Zaterdagavond omstreeks 17u30 parkeerde zangeres Karen Damen haar sportwagen in de Weverstraat te Vremde. Meerdere Vremdelingen bemerkten het tuig en hadden geen idee wat het platte ding was. Enige ongerustheid maakte zich meester over het dorp. Sommige Vremdelingen dachten dat het om een UFO ging en dat het einde der tijden was aangebroken. Maar een typische karaktertrek van een Vremdeling is dat hij niet versaagt en dat hij het lot in eigen handen neemt in plaats van het te ondergaan.

De dapperste mannen uit het dorp namen de handschoen op en bestormden het tuig met een stormram. Toen ze zagen dat het platte ding geen gevaar vormde voor vrouw en kinderen, trokken ze zich weer terug in hun eigen stevig vast gegrendeld huis. De blutsen in de carrosserie van de sportwagen zijn niet om aan te zien. De zangeres is in alle staten en wil weten wie deze schade heeft aangericht.

Burgemeester Boer Gust heeft zijn excuses al aangeboden. ‘Dit is de eerste keer dat er een dergelijk ernstig incident  in ons dorp gebeurt. Het grootste verkeersincident vorig jaar was een paard dat plots in slaap viel toen het een koets voorttrok. De koetsier respecteerde de rij -en rusttijden van zijn beest niet. Het arme paard stopte toen een uur het verkeer op, en dat op de belangrijkste landweg naar Vremde. Er ontstond toen een file bestaande uit wel drie tractors. Ongezien! Het idyllische imago van Vremde is door dit jongste incident onherstelbaar geschaad. We zullen de verantwoordelijken opsporen en op gepaste wijze straffen. ‘