Matchen Rode Duivels bedreigen rabarberoogst

door The Vremde Mirror

Vremde | Er is onrust ontstaan in Vremde nu blijkt dat het einde van de rabarberoogst overlapt met de eerste twaalf dagen van het WK voetbal in Brazilië. In Vremde hoopt men dat de FIFA het WK gaat vervroegen naar januari, vlak voor de Olympische Winterspelen.

Sappige rabarberstengels die wel het geluk hebben gekend met liefde geoogst te zijn geworden.

Sappige rabarberstengels die wel het geluk hebben gekend met liefde geoogst te zijn geworden.

Dat de FIFA een stelletje corrupte bobo’s is, is al langer geweten. Maar nu blijken ze op de koop toe geen rekening te hebben gehouden met de rabarberoogst die door de planning van het WK voetbal in het water dreigt te vallen. Burgemeester van Vremde Boer Gust licht toe. ‘Tot Sint-Jan, een in Vremde extra beladen datum, kan er rabarber geoogst worden. Dat is pas de 24ste juni en het WK begint al op 12 juni. Tegen dan zijn de Rode Duivels al mathematisch zeker van een uitschakeling. Daarom zullen we de FIFA vragen om het WK voetbal op een andere datum te houden. Op een mislukte rabarberoogst zit immers niemand te wachten.’

Om zijn eisen kracht bij te zetten is Boer Gust een petitie gestart: STOP DE RABARBERDISCRIMINATIE! Al twaalf mensen hebben de petitie ondertekend. Verwacht wordt dat deze eind deze week overhandigd zal worden aan de Vremdse voetballer Jef Spits, die al zijn connecties in de voetbalwereld zal aanwenden om de petitie bij Wesley Sonck te krijgen die hem dan op zijn beurt zal overhandigen aan François De Keersmaeker zodat die de petitie kan faxen naar Michel Platini die hem dan op zijn beurt moet doorgeven aan Sepp Blatter.