Kiezer N-VA plast op wagens van drie schepenen

door The Vremde Mirror

Boechout/Vremde | De plaatselijke politiek is opgeschrikt door een schrijnend geval van vandalisme. In verschillende media verscheen gisteren het bericht dat de wagens van drie schepenen overgoten zijn met een bijtend product. De dader blijkt nu een trouwe N-VA’er te zijn die geplast heeft op de wagens.

‘Met hun pro-gressieve kwezelverhaaltjes altijd,’ begint de dader die anoniem wenst te blijven zijn betoog. ‘Ik was dat beu en wilde mijn gedachte eens zeggen, zoals ik dat ook altijd doe in genuanceerde en in immer gewikte en gewogen bewoordingen op het forum van HLN.be. Maar ik voelde dat er nu meer nodig was om impact te hebben op het politieke landschap.’

‘En ik begon dan na te denken en een strijdplan uit te dokteren,’ vervolgt de man zijn verhaal. ‘Ik heb veel smakelijke concepten in de vuilbak gesmeten: een slagroomtaart smijten in het gezicht van de burgemeester is zo achterhaald en te zonde van de taart, een brief met wit poeder is zonde van de postzegels en een inhoudelijk debat aangaan doe ik al vaak genoeg op het forum van HLN.be.’

‘Maar dan kwam ik op het geniale idee om te plassen op de wagens van enkele schepenen. Mijn urine moet ik toch kwijt, of dat nu in het toilet is of op een wagen: ik word er niet armer van. Toen ben ik naar de schepenen hun woonst gereden om daar op hun wagens te plassen. Het resultaat overtrof alle verwachtingen. Een politieke afrekening? Ge kunt dat zo noemen, maar ik noem het een weloverwogen politieke daad van verzet. Bartje, Theo en Siegfried zullen ongetwijfeld trots op mij zijn.’

Zelden gezien dat een schijnbaar vredig ogend dorp als Boechout wordt opgeschrikt door een dergelijke politieke afrekening. De schade aan de wagens is niet min. De kiezer van N-VA die plaste op de wagens hangt als hij gevat wordt een GAS-boete boven het hoofd voor wildplassen.