Wagen overgoten na publicatie opiniebijdrage

door The Vremde Mirror

Nadat hij een tijd geparkeerd stond in de nabijheid van de kerk, vond ik mijn wagen terug, overgoten met een kleverige laag herfstbladeren! Niet toevallig net nadat The Vremde Mirror mijn opiniebijdrage over Weverstraat 42-44 had gepubliceerd. De vermoedelijke daders moeten dan ook in die richting gezocht worden.

Zijn het economische vluchtelingen die er verblijven? Vrezen zij een nakende uitdrijving na mijn oproep om het pand zijn oorspronkelijke bestemming te geven? Of zijn het de architecten die vrezen weer in de aandacht te komen na mijn euforische beschrijving van dit bouwkundig hoogstandje? Een rustoord bouwen, en dan zien dat het voor triviale zaken wordt gebruikt…: ’t is geen reclame.

Overigens doet dit incident onvermijdelijk terugdenken aan een soortgelijk voorval in Boechout, een week geleden. De modus operandi is in ieder geval opvallend gelijkaardig. De slachtoffers daar waren niet toevallig de schepenen van patrimonium, van ruimtelijke ordening en die van senioren. (De schepen van wonen heeft principieel geen auto wegens lid van Groen.) Het kan allemaal geen toeval zijn.

Voorlopig plaats ik mijn wagen in het stookkot van mijn buurman, veilig verborgen achter 3 mobilhomes en 2 caravans.

Triphone Vendredisoir (zeer verontrust)