Morgen staking: wat zal u ervan merken?

door The Vremde Mirror

Vremde | De vakbonden leggen morgen het werk neer. Deze gaan een dagje schreeuwlelijke auto’s in de fik steken, bier zuipen en hun eigen sociale rechten verdedigen. Dat laatste is gewoonweg crimineel. Straks moeten multinationals nog belastingen gaan betalen om het welvaartsmodel in stand te houden. Om u op een dag vol barbaarse wreedheden voor te bereiden, krijgt u hier de staking van morgen in vraag en antwoord.

Taferelen die u in Vremde morgen niet zal meemaken. De blauwe ballonnen zijn er voor het moment niet voorradig.

Taferelen die u in Vremde morgen niet zal meemaken. Er zijn momenteel geen blauwe ballonnen meer voorradig.

U ziet op straat een lelijke en aftandse oranje Peugeot. Help, wat nu?

U blijft op een veilige afstand en belt de vakbonden. Door hun jarenlange expertise weten zij hier wel raad mee.

U heeft geen mening over de staking. Bent u nu illegaal bezig?

Nee. Zolang u een uitgesproken opinie over de staking heeft niet.

U heeft wel een mening over de staking, maar ze is genuanceerd. Bent u nu een superieur wezen?

Weet u wie van zichzelf ook vindt dat hij een genuanceerde mening heeft over stakers? KAREL VAN EETVELT! Nooit meer slapen nu.

U werkt anders niet op maandag, maar wil toch klagen dat de vakbonden een stelletje oproerkraaiers zijn die de economie lam leggen en stokken in uw wielen steken MET UW BELASTINGGELD! 

U maakt een anoniem account aan op HLN.be en spuit daar uw ongenoegen. Niemand weet dat u eigenlijk op maandag niet werkt. Hihi!

U wil The Vremde Mirror lezen. Kan dat?

The Vremde Mirror is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 open. De vaste redacteurs die toch staken, zullen op passende wijze gestraft worden. Want behalve dat ze kunnen fluiten naar hun eindejaarsbonus van €100.000, liggen er hier ook enkele DVD’s van Geert Hoste eenzaam te wezen.

U pendelt dagelijks met de trein van Vremde naar Antwerpen?

Ofwel bent u een fantast, ofwel heeft u niet goed opgelet in de lessen aardrijkskunde. In Vremde rijden geen treinen, slimmeke.

U pendelt dagelijks met een rechtstreekse bus van Vremde naar Antwerpen?

Ofwel bent u een fantast, ofwel heeft u niet goed opgelet in de lessen aardrijkskunde. De bussen in Vremde rijden niet verder dan Antwerpen-Berchem. Nuanceverschil. Er zullen wel minder bussen rijden, waardoor er minder geluidsoverlast zal zijn in bepaalde wijken alsook zal er minder CO2 uitgestoten worden, met als gevolg dat Vremde een halve dag vroeger dan verwacht aan de Kyoto-normen kan voldoen.

U heeft voor N-VA gestemd en gaat daarom morgen mee staken. Het is altijd maar tegen Bartje en het moet maar eens gedaan zijn met die profiteurs van de PS aan de macht!

Goed dat er nog geïnformeerde mensen zoals u op deze aardbol rondlopen. De wereld zou er gans anders uitzien met iemand als u aan de macht.

Help, mijn bakker heeft op maandag zijn vaste sluitingsdag. Hoe kan ik nu weten of hij nu staakt of niet?

Om het antwoord op deze complexe materie te snappen, moet u op zijn minst de lagere school succesvol hebben afgerond. Aan de vraagstelling te horen heeft u dat niet gedaan.

U doet uw kleine pagadder nooit naar een kinderdagverblijf, maar wil dat net morgen wel doen om ook geteisterd te worden door de staking.

Uitstekend plan. Vergeet ook niet het openbaar vervoer te nemen en uw boot te laden en lossen in de Haven van Antwerpen.