IS eist K3 zoekt K3 op

door The Vremde Mirror

Terreurgroep Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor K3 zoekt K3. In een videoboodschap laat het weten dat dit een vergelding is voor het leed dat broeder Abu Ben Hawr in zijn jeugd werd aangedaan, die vanwege zijn geloof nooit van Samsonworst mocht proeven.

Philippe Muyters droomt alvast zoet over de vijf nieuwe K3-leden.

Philippe Muyters droomt alvast zoet over de vijf nieuwe K3-leden.

‘Een hele samenleving moet voor dit trauma van één van onze meest dierbare broeders boeten.’ En zoals altijd komt IS haar beloften in videoboodschappen na.

Op de voorpagina’s van kranten moet het echte nieuws wijken voor de zoektocht naar de nieuwe K3. Dat Martine Tanghe op scabreuze wijze het Groot Dictee niet meer mag presenteren. Of dat Erik Van Looy een keer niet om een gescripte aangebrande mop moet lachen. Ook het politieke debat wordt al enkele weken beheerst door de haarkleur van de nieuwe K3, de brooddozen van de nieuwe K3 en Philippe Muyters die al dagen en nachten speculeert over de vijf nieuwe K3-leden.

‘Kennis is macht. Desinformatie werkt domheid in de hand waaruit simplistische redeneringen ontstaan die een voedingsbodem zijn voor vooroordelen, half ingevulde kruiswoordraadsels en blinde paniek. Wat dan weer een samenleving in ras tempo uit elkaar doet vallen. Het beoogde doel van IS,’ waarschuwen experts die het kunnen weten.

‘Een bom leggen onder het IQ van de bevolking is een beproefde tactiek. Domheid is in tijden van taksen en pestmaatregelen ook handig om de bevolking onder de knoet te houden. IS groeit zo uit tot een natuurlijke bondgenoot van de regeringspartijen in de Vlaamse en federale regering,’ meent politicoloog Dave Sinardet.

Wouter Vandenhaute van productiehuis WoestijnvIS laat alvast weten dat er met hem over een fusie te onderhandelen valt.