Studio 100 pakt uit met Nicole en Hugo zoekt Nicole en Hugo

door The Vremde Mirror

Studio 100 pakt komend voorjaar uit met Nicole en Hugo zoekt Nicole en Hugo. Nicole en Hugo, de meest vooraanstaande leden van de formatie Nicole en Hugo bestaande uit Nicole en Hugo, hebben gisteravond namelijk hun afscheidstournee in Brugge afgesloten.

Een heuse talentenjacht moet beslissen wie de opvolgers van Nicole en Hugo worden.

Een heuse talentenjacht moet beslissen wie de opvolgers van Nicole en Hugo worden.

Gert Verhulst van Studio 100 legt uit. ‘Nicole en Hugo beschikken helemaal over het profiel van Studio 100. Ze passen perfect bij ons doelpubliek van oude mannen, die de andere muziekgroepen die we beheren ook zo weten te smaken.’

‘Om iedereen die ervan droomt Nicole of Hugo te zijn die kans te geven, lanceren we nu een talentenjacht. Een weinig beproefd format dat grandioos kan mislukken,’ beseft ook Verhulst.

In Nicole en Hugo zoekt Nicole en Hugo wilden we eerst op zoek gaan naar een solozangeres,’ bekent Verhulst. ‘Ook werd een boyband geopperd, dat is nogal populair. Maar Nicole en Hugo moeten vooral Nicole en Hugo blijven. We mogen niet teveel morrelen aan het concept dat zeer gesmaakt blijkt.’

Gert Verhulst zegt daarom geen voorkeur te hebben, maar in ieder geval op zoek te gaan naar twee, maximaal drie blanke, blonde dames, meer specifiek die maximum 21 jaar oud zijn.