Bedrog of magie? Deze man verandert goud in stront.

door The Vremde Mirror

Goud in stront veranderen. De wetenschap zoekt al jaren naar de toverformule. Deze man kan het.

Mysterieuze magiër.

Mysterieuze magiër.

Het gebeurt wel vaker dat iemand de deurklink van zijn wagen aanraakt waarna die in goud verandert. Goud veranderen in stront zonder beroep te doen op mystieke krachten scheen lange tijd onmogelijk.

Tot gisteravond in de buurt van Lyon een mysterieuze magiër opdook die goud in stront wist om te toveren. Het was geen zinsbegoocheling, verschillende omstanders zagen de magiër zo’n anderhalf uur aan het werk. De man zou wat dit betreft ook niet aan zijn proefstuk toe zijn.

De magiër reageert, maar wenst anoniem te blijven. ‘Anders hengelt iedereen naar mijn goddelijke begaafdheid. Ik hoef niet de grote held van Twitter te worden. Ben ik te bescheiden? Misschien wel.’

Volgens criticasters is de magiër een ordinaire bedrieger. Een verkoper van gebakken lucht. ‘Het zijn altijd praatjes van de media. Zij moeten altijd negatief doen. Duidelijk jaloers op de successen die ik boek. Zij dromen, ik maak ze waar.’

Deze magiër kwam eerder al in het nieuws als medisch raadsel. omdat hij alles anders ziet dan de rest van de wereld. Door dit nieuwe mirakel kan de paus hem eindelijk heilig verklaren. ‘Een beetje laat, maar bon.’