Deze man duikt achter Pokémon in begrotingsgat

door The Vremde Mirror

Deze man dook maandagvoormiddag achter een Pokémon in het begrotingsgat. Nu is hij vermist. Heeft u hem gezien of weet u waar hij verblijft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de hulpdiensten. De man is verward en heeft dringend psychologische bijstand nodig. Discretie is verzekerd.

overtveldt2

Volgens vrienden en familieleden van Johan (60) betreft het een onrustwekkende verdwijning. ‘Hij ging achter een Pokémon aan in het gat van de begroting. Sindsdien hebben we niets meer van hem gehoord.’

‘Het begrotingsgat is al van kindsbeen af zijn favoriete speelterrein,’ vertelt Koen, zijn beste vriend. ‘Soms vertrok hij voor dag en dauw om dat gat te dempen. We lieten hem dan maar doen, hij kwam ’s avonds of diep in de nacht altijd wel weer thuis.’

Dat is nu niet het geval. ‘We roken niet meteen onraad,’ aldus zijn naaste omgeving. ‘Johan is al langer geobsedeerd door de virtuele wereld. Met geld dat er niet is denkt hij een onzichtbaar gat te dichten. Is hij daarom een fantast? Hij voelt zich daar goed bij en dat is het belangrijkste.’

Duikers van de brandweer zijn nu op zoek naar Johan. ‘De zoekacties tot dusver hebben heel wat opgeleverd,’ jubelt de plaatselijke brandweercommandant. ‘We hebben al drie Pokémons gevangen en we hebben nog maar 10% van het gat doorzocht.’