Dit bericht is uit op likes. Veel likes. Nog meer likes.

door The Vremde Mirror

Allez toe. Please. Kom kom. Kom kom kom kom. Like me dan als je kan.

kat2

Lezen hoeft niet. Daarom hebben we voor het gemak de tekst tot het uiterste minimum beperkt zodat onze lezer (enk.) zich met nuttige zaken kan bezighouden zoals het aanklikken van meer van dit soort artikels. Waar elders vindt een mens die service? Dus like. Geklikt heb je al. Waardeloos is je dag al. Dat katje. Zo schattig. Like.

Niet overtuigd? Meneer of mevrouw is een meerwaardezoeker? In dit bericht wordt vermeld dat Karen Damen op Instagram zit. Geïnsinueerd dat er dertien redenen zijn waarom Josje een lijstje verdient. En seksisme. Hilarisch. Like. Je durft niet. Like. Nee, je durft niet. Schijtbroek.

De onvergeeflijke taalfout vergeten. Of toch niet. Zo wordt het nooit wat. Voorruit dan maar.