Matthias veroordeelt aanval op Buienradar scherp

door The Vremde Mirror

Een cyberaanval legde gisteren Buienradar plat. Matthias veroordeelt in een persbericht deze aanval in de krachtigste bewoordingen en dreigt met sancties tegen iedereen die hij ervan verdenkt betrokken te zijn: de jassenindustrie.

buienradar5

‘Dit is niet alleen een aanslag tegen de westerse normen en waarden, tegen onze manier van leven, maar tegen de hele mensheid.’

Matthias spreekt van een laaghartige aanval en is diep geschokt door de aard van de feiten. ‘Mensen onontbeerlijke klimatologische informatie ontzeggen is onaanvaardbaar in de moderne samenleving en dient scherp veroordeeld te worden. We zijn ontwaakt in een ander land.’

‘Onschuldige fietsers gingen van hun werk naar huis of vertrokken naar vrienden voor een gezellige avond. Ze kwamen aan. Doorweekt, nat tot op het bot, schoenen zeiknat. Een maatschappij recht in het hart getroffen. De aanval op Buienradar is pure willekeur en opzettelijk tegen burgers gericht. Iedereen kent wel een fietser.’

‘Het doel van dit barbaarse offensief is helder. De samenleving raken tot in het diepste van haar ziel en de maatschappij ontwrichten. De ongerustheid zal altijd blijven, maar we mogen hier niet aan toegeven. Anders wint de jassenindustrie.’

Matthias is niet zelfzuchtig. ‘We moeten optimistisch blijven, geloven in het sprankeltje goedheid in de mens dat altijd zal overwinnen. Morgen, overmorgen, volgende week. Maar niet vandaag. Nu gaan mijn gedachten uit naar de slachtoffers, hun familieleden en dierbaren.’

Volgens de laatste updates is het nog wachten op een reactie van de internationale gemeenschap en zijn de trui en de broek van Matthias inmiddels weer helemaal droog.