Nooit door Trump betaste vrouw brengt ideale schoonzoon in verlegenheid

door The Vremde Mirror

Is Donald Trump echt de ideale schoonzoon? De voorbeeldpresident waar Amerika naar smacht? Of is ook dit liedje te mooi om waar te zijn? Een vrouw die nooit door hem is betast brengt hem voor het eerst in verlegenheid.

trump

Volgens media rijdt Trump een haast vlekkeloos parcours. Een leugentje om bestwil, ja, wie zonder zonde is etc. De verkiezingsuitslag niet aanvaarden, we doen het allemaal weleens. Een ongelukkige racistische of seksistische uitspraak? Het overkomt de beste. Zijn consequente houding maakt Trump enorm populair. Geen vrouw laat hij met rust.

Maar wat als hij niet zo consequent blijkt? Dat hij toch niet zo misogyn is als hij wil lijken? Blijft hij dan nog steeds die gezellige oom? Dat is de vraag nu de FBI een mailconversatie oprakelt waaruit blijkt dat hij een zekere H. C. (69) nooit heeft betast.

‘Als Trump dan toch niet zo consequent is als hij zelf beweert, waarom kan hij dan geen narcistische zot zijn die xenofobe praatjes verkoopt terwijl hij zijn honden voedt met de lichaamsdelen van in mootjes gehakte factcheckers? Je weet het nu nooit zeker,’ brengen zijn felste tegenstanders aan.

Trump spreekt van een complot tegen zijn persoon. ‘Dat de FBI deze mails net vlak voor de verkiezingen openbaar maakt. Moet ik meer zeggen?’