Opwarming aarde eist nieuw slachtoffer: argumenten klimaatontkenners nooit zo snel opgedroogd

door The Vremde Mirror

Klimaatexperts over de hele wereld waarschuwen dat de opwarming van de aarde een nieuw, onrustwekkend stadium heeft bereikt. Hun argumenten waren reeds enige tijd opgedroogd, over afzienbare tijd zijn klimaatontkenners echter ook door hun voorraad alternatieve argumenten heen.

wittehuis

Reservaat dat klimaatontkenners van uitsterven moet behoeden.

Klimaatexperts leggen uit. ‘Door de opwarming van de aarde verhitten de geesten van klimaatontkenners, waardoor ze hun zorgvuldig opgebouwde non-argumenten zien smelten als een gigantische ijsberg op Antarctica.’

De klimaatexperts luiden eveneens de alarmbel. ‘Dit is niet meer dan het topje van de zeespiegel. Als we nu bij de pakken blijven zitten, zijn alle klimaatontkenners voor 2025 uitgestorven.’

Amerika hecht belang aan biodiversiteit. In hoofdstad Washington D.C. is er een reservaat geopend voor klimaatontkenners dat hen moet behoeden van uitsterven. Zo ook Donald, al sinds jaar en dag een klimaatontkenner die er vrij kan rondlopen zonder zich bedreigd te hoeven voelen door gruwelbeelden als feiten en wetenschap. ‘Dat ik nu hier zit, is allemaal de schuld van de mens.’

Andere klimaatontkenners beweren dat dit het zoveelste voorbeeld is van paniekzaaierij. ‘We overleven heus wel zonder argumenten.’