WIN: het recht om geen humanitair visum uit te moeten reiken aan mensen in diepe ellende

door The Vremde Mirror

The Vremde Mirror trakteert. Er altijd al van gedroomd om te beschikken over het lot van anderen op geheel willekeurige basis? En wilt u niet gehinderd door de minste schroom juichen wanneer de situatie van mensen ver weg almaar uitzichtlozer wordt, terwijl uw populariteit onder de kerktoren zich blijft vermenigvuldigen op basis van uw infantiele communicatie? Dat kan!

Proef ook de wellust van de macht, profiteer van de buitenkans om al uw innerlijke frustraties totaal misplaatst triomfantelijk af te reageren op mensen die u niet kent en – helemaal te mooi – om deel te nemen aan onze speciale actie hoeft u geen politicus de naam waardig te zijn, dat bewijst onze eerste winnaar. Waarom nog dralen?

Die eerste winnaar, Theo Francken (Lubbeek), heeft geen spijt van zijn deelname, wel integendeel. ‘Francken gewonnen olé olé. Alleen zonde dat Syrische bootvluchtelingen liever verzuipen op de Middellandse Zee dan me proficiat te wensen. Wat een slechte verliezers.’

Wat moet u doen om net als Theo te winnen? Maak van uw steen het hart van Theo Francken en beantwoord hieronder de wedstrijdvraag: waarom bent u de geknipte persoon om geen humanitaire visa uit te reiken?

Veel succes!