Pauline verbetert persoonlijk record op Antwerp Ten Miles met 3 Facebooklikes

door The Vremde Mirror

Zoals het er nu naar uitziet, klokt Pauline (22) na haar deelname aan de Antwerp Ten Miles af op 79 likes op Facebook. Dat zijn er drie meer dan vorig jaar. Pauline wacht liever de definitieve resultaten af eer ze met een statement komt, maar is hoopvol.

De prestatie van Pauline op de Antwerp Ten Miles mag er wezen. 79 Facebooklikes, dat zeggen de exitpolls althans. Voorlopig heeft ze nog maar 64 likes bemachtigd. Vorig jaar de vroege ochtend na haar Ten Miles stond de teller op zestig. Na de sociologische factoren in acht te nemen, komen we tot de uiteindelijke balans van 79 likes.

‘Op maandagochtend moeten veel van mijn vrienden weer naar hun werk en hebben dus niks anders te doen dan te facebooken,’ legt Pauline uit. ‘Die moeten allemaal mijn selfie genomen tijdens de Ten Miles nog liken. Er moest er zo maar eens eentje echt wat te doen hebben net die ochtend, daarom blijft het bang afwachten.’

‘Ik heb me kapot getraind voor de Ten Miles en als de beloning dan volgt is dat des te mooier. Ik heb er eergisteren toch goed een halfuur over gedaan om al joggend een geslaagde selfie te nemen. Dat was even stressen.’

Bijna was er van een Facebookpost geen sprake. ‘Ik heb met steken moeten opgeven na vier kilometer. Gelukkig had ik mijn selfie na anderhalve kilometer genomen, net na mijn zesde dipje. Misschien was het de decompressie, maar opdracht volbracht dus.’

Omdat het aantal comments en journaalitems rond haar zorgwekkend laag blijft, heeft Pauline wat betreft 2018 een ander doel voor ogen. ‘De marathon van Antwerpen, maar dat vergt een zeer specifieke voorbereiding. Opstaan om 06u30. OMG.’