7 tips waardoor je de hitte in een uitzonderlijk geval toch overleeft

door The Vremde Mirror

Hoe valt deze hitte in een uitzonderlijk geval toch te overleven? Vele mensen vragen het zich af. Wij hebben de zeven belangrijkste tips op een rijtje gezet.

1. Een stof die niet makkelijk verbrandt, is asbest. Laat uw kinderen logischerwijs een boomhut bouwen met asbest in plaats van hout.

2. Drink twaalf liter water per dag, je kunt nooit zeker genoeg zijn.

3. Zoek verkoeling op plaatsen waar de vloer lava is.

4. Nadat je de motor hebt uitgezet (evident), googel in je wagen geparkeerd in de zon een uurtje naar tips om deze hitte te overleven. Een open deur: sluit je wagen voldoende af zodat de hitte buiten blijft.

5. Hecht niet te veel belang aan lijstjes die pretenderen dat je dankzij hun tips de hitte overleeft. Het doel van deze clickbait ziet er namelijk als volgt uit: mensen geruststellen voor dingen waarvoor ze geen angst hadden tot ze met desbetreffend stukje clickbait in contact kwamen. Onterecht natuurlijk, warme lucht inademen is levensgevaarlijk.

6. Verdraag je zelf goed de hitte? Houd de bejaarde buurvrouw op straat tegen, leid haar subtiel naar de zon en houd met haar een conversatie hoe uitzonderlijk warm het is. Diept uw buurvrouw niet die snikhete drieëntwintigste juli van 1951 op? Maak het dan zelf gezellig door oneliners te hanteren als ‘Dat is met die vluchtelingen natuurlijk’, ‘Het wordt allemaal erger en erger’ en ‘Frank Deboosere heeft gezegd voldoende water … Buurvrouw? Buurvrouw! Ik bel een ambulance.’

7. Je hebt op internet gelezen dat het warm is. Kijk of je testament nog klopt en ga naar buiten. Rust in vrede.