N-VA wil zichzelf opvolgen als partij Bart De Wever

door The Vremde Mirror

N-VA is kandidaat om zichzelf op te volgen als de partij van Bart De Wever. ‘Wij leggen met plezier ons lot volledig in handen van Bart De Wever de komende jaren,’ bevestigt voorzitter van N-VA Bart De Wever.

‘Wij kunnen niet beschrijven hoe blij wij zijn dat wij al die jaren de partij van Bart De Wever mochten zijn,’ spreekt voorzitter Bart De Wever namens de hele partij. ‘Het zou een grote eer voor ons zijn om ons te blijven onderwerpen aan de wil van De Wever.’

‘Dat we afhankelijk zijn van De Wever heeft ons al prachtige scores opgeleverd. Onze opvattingen over mens en maatschappij zijn nagenoeg gelijk. Onze gezamenlijke afkeer voor sossen, moslims en Walen en onze bitterheid in het algemeen bewijst dat ons hele partijapparaat bestaat om hem te dienen en niemand anders,’ bepleit de N-VA-voorzitter.

‘Graag nodigen we Bart De Wever uit om de werking van onze fractie in De Kamer te bekijken,’ vertelt voorzitter van N-VA Bart De Wever. ‘Dan ziet hij zelf hoe trouw onze leden onze verrukkelijke leider nog nalopen na jaren van gedweep en onderdanigheid.’

Bart De Wever was niet bereikbaar voor commentaar. Maar volgens voorzitter van N-VA Bart De Wever waren er al discrete contacten met De Wever die constructief en hoopvol waren.