Het mediaoverzicht van vandaag

door The Vremde Mirror

Wat schrijven de kranten vandaag? Wij lazen ze in uw plaats. Geniet van dit zeldzaam stukje service.

De Morgen: journalist vindt in de supermarkt niet de halfvolle melk van zijn vertrouwde huismerk, daarbij aansluitend zeven opiniestukken over de impact van andere melk op ons leven en wat ons dat leert over Bart De Wever, één prikkelend essay van Maarten Boudry waarom kokosmelk wit moet blijven en dan nog iets over Afrin.

Het Nieuwsblad: zeven tips om Dag Allemaal over te schrijven.

Het Belang van Limburg: nog niet ontvangen.

Gazet van Antwerpen: reportage over Bart De Wever die voor één dag eens Gazet van Antwerpen mag volgen met voorts reacties van Bart De Wever die toornig reageert op de uitlatingen van Bart De Wever.

De Standaard: een politieke analyse die al eens herkauwd is en helaas geen tips om niet Het Nieuwsblad over te schrijven.

Het Laatste Nieuws: Jan Segers die in zijn editoriaal ‘Het is altijd iets met die migranten, maar het is toch waar zeker?’ zo zakelijk en genuanceerd als binnen zijn mogelijkheden ligt N-VA opgeilt en de feestelijke honderdste column van Rik Torfs waarin hij naar een plaats op een N-VA-lijst solliciteert.

De Tijd: een interview met een zakenman omdat hij rijk is, een portret van een bedrijf omdat er op de beurs veel geld mee te verdienen valt, fiscale tips om belastingen te ontwijken rijk te worden, complimenten voor de regering-Michel omdat ze geen sossen zijn en de actuele stand van het aantal graden dat elk fiscaal achterpoortje openstaat, omdat de lezers van De Tijd dat willen lezen, geen idee waarom.

Metro: publireportage van bosbessenyoghurt die volgens wetenschappelijke studies je IQ verhoogt, publireportage van VTM-programma’s en een publireportage van Metro om te adverteren in Metro.