Ötzi even wakker om zich te distantiëren van KVHV

door The Vremde Mirror

Gisteren stond Ötzi kortstondig uit de doden op om zich te distantiëren van het KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond): ‘Deze tijdgenoten maken een hele generatie zwart, terwijl ze in de nieuwe steentijd al marginale bonobo’s met een rijke papa waren.’

‘Het is niet omdat het KVHV uit mijn tijd afstamt, hun beginselen sinds dan niet meer geëvolueerd zijn, dat iedereen uit de nieuwe steentijd zo achterlijk is. De naam zegt het zelf: nieuwe steentijd. Met het KVHV heb ik niks te maken,’ benadrukt Ötzi.

‘Wij voerden oorlogen voor een handje noten en een homp edelhertenvlees, ik geef toe: we waren niet perfect en hebben fouten gemaakt. Maar vrijwel iedereen wilde vooruit, alleen het KVHV snakte naar het Pleistoceen.’

Ötzi gaat in de tegenaanval. ‘De media-aandacht die het KVHV genereert, is zo mogelijk nog kwalijker dan zijn ideeën. De media normaliseren het radicale. Hallo, KVHV is de afkorting van een mentale stoornis. Help hen: wij negeerden KVHV’ers of aten ze op. Wist je dat hersenen van KVHV’ers een onbetaalbare delicatesse waren? Je moest wel honderd hoofden openrijten om één hersenhelft te vinden, bovendien misvormd.’

Wetenschappers jubelen: ‘We wisten dat het KVHV zijn opvattingen al millennia ergens bewaart in de Alpen, waar ze niet kunnen ontdooien. Maar sedert de tijd van Ötzi? Dit zijn de primitiefste ideeën die ontdekt zijn in Europa, ooit! Wie weet brengt deze vondst ons nu dichter bij de raadselachtige oorsprong van tv-programma’s met Karen Damen en James Cooke.’