Theo Francken wil eigen concentratiekamp oprichten

door The Vremde Mirror

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) wil dit jaar nog een eigen concentratiekamp oprichten. ‘Eén met niks dan gemotiveerde beulen die het leven van asielzoekers, migranten en illegalen omtoveren tot een hel zodat ze vrijwillig weer naar hun eigen land willen, maar haha te laat. Mijn grote jeugddroom.’

‘Ik ben het vaak oneens met het asiel- en migratiebeleid,’ bekent de staatssecretaris voor Asiel en Migratie. ‘Roeptoeteren op Twitter kan iedereen, maar oplossingen bieden?’

Volgens Francken is een concentratiekamp de efficiëntste ontradingscampagne om naar Europa af te zakken. ‘Dat er tot nu niemand hieraan heeft gedacht.’

Francken legt uit: ‘We doen het lekker op de ouderwetse manier, gewoon stapelen achter prikkeldraad. Een beetje een asielcentrum, maar dan zonder advocaten en rechters die miljoenen verdienen aan de immigratie-industrie.’

‘Concentratiekampen worden in Europa de laatste tijd getroffen door een schrijnende leegstand. Ik ga bekijken of we gebruik kunnen maken van de bestaande infrastructuur, anders bouwen we zelf.’

‘Voor de deportatie naar elders in Europa hing er een voorakkoord met Brussels Airlines in de lucht. Als dat niet doorgaat, richt ik een spoorwegmaatschappij op. Een Belgische spoorwegmaatschappij, dat zou wat zijn.’

‘Segregatie en raszuiverheid zijn vieze woorden geworden. Gelijke kansen, oké, maar verschil moet er zijn,’ vindt Francken die de kritiek al kan voorspellen. ‘Ik zal weer een nazi genoemd worden, heel gemakkelijk. Ach, typisch links dat mij monddood wil maken omdat het zelf geen alternatieven heeft, het raakt mij al lang niet meer.’

In zijn concentratiekamp is er plaats voor asielzoekers, migranten en illegalen. ‘Maar eveneens voor vluchtelingen die verdacht ogen, vakbondsleden en mensen die aan eerder vernoemde groepen opvang bieden,’ vult Francken aan. ‘Zeg achteraf niet dat je het niet wist.’