Francken wil illegalen verbieden kinderen te redden

door The Vremde Mirror

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) betreurt dat het kind in Parijs door een man zonder papieren moest gered worden. ‘De illegaal kreeg prompt een verblijfsvergunning en werk aangeboden. Ik voel me tegen de muur gezet. Dit schept een gevaarlijk precedent.’

Francken fulmineert. ‘Dit is je reinste misbruik van onze empathie. De starre afkeer voor deze zieltogende paupers waar ik mijn retoriek op stoel, zal zienderogen afnemen. Want ja, de illegalen redden toch maar mooi onze kinderen. Ik kan niet aan iedere illegaal die een kind tegenhoudt om boterhammen met Samsonworst te eten een verblijfsvergunning geven.’

De staatssecretaris ruikt een verdoken politieke agenda. ‘De opengrenzenlobby huurt helden zonder papieren in om mijn streng maar rechtvaardig asielbeleid te slopen. Bent u ook voor een streng, maar rechtvaardig migratiebeleid? RT dan dit bericht.’

‘Het zou me niet verwonderen mochten illegalen in hun land van herkomst opgeleid worden om kinderen te redden. Heb je gezien hoe vlot hij die flat opklom? Die heeft dat nog gedaan en ik ga niet gissen voor welke doeleinden. Roofmoord op klaarlichte dag.’

Een kind in nood, maar je hebt geen papieren, wat doe je? ‘Laf weglopen, liefst gefilmd door omstanders zodat iedereen ziet wat voor uitvreters illegalen zijn. Het kind laat zich hierop redden door een manhaftige Vlaming, die zich eerst hult in de Vlaamse vlag. Het asieldebat mag niet gekaapt worden door emoties.’

Kinderen die zich laten redden door illegalen krijgen alleen een waarschuwing en twaalf lessen over de gevaren van het communisme.