Koen vergeet ochtendloopje in Berlijn op Strava te zetten

door The Vremde Mirror

Koen (28) heeft het verkorven op sociale media. Hij vergat Strava aan te zetten en juist dan besluit hij een marathon in minder dan 2 uur 10 minuten te lopen. Zegt hij.

© Wikimedia Commons

Ontroostbaar is Koen. ‘Hier zo hard voor getraind, zo hard gelopen en op dat moment vergeet ik Strava. Dat er niemand mij gelooft doet pijn. Maar ik heb echt een marathon uitgelopen. En wel in minder dan 2 uur 10 minuten.’

‘Ik heb gelezen dat Koen een verpleger is. Een verpleger kan goed verplegen en dat is ook waardevol,’ weet Thijs (33) die de Dodentocht voltooide. ‘Dit is zielig. Misschien moeten we zeggen tegen Koen dat hij heel goed kan verplegen en zal hij zijn fantasieën niet langer voor waarheid aannemen. Zodat de mensen die de Dodentocht uitgewandeld hebben alle zonlicht krijgen.’

Marieke (24) vindt Koen een ontzettende aansteller. ‘De zoveelste nietsnut die uit is op bewondering. Het zou me niet verwonderen dat hij geen 10 kilometer kan hardlopen zonder te stoppen. Dat is mij gelukt dit weekend en meteen in minder dan anderhalf uur. Op alle sociale media samen 452 likes. Dat hij hiermee eens begint.’