Sociale woning te huur | Gent | met dak

door The Vremde Mirror

Op zoek naar een sociale woning in de omgeving van Gent? Mogelijk is dit prieeltje wel iets voor u.

© Wikimedia Commons

Deze karaktervolle en instapklare gezinswoning bestaat alleen uit natuurlijke materialen en is daarenboven van zeer recente makelij (10 september 2018, vroege namiddag). Ook binnen vertoef je net midden in de natuur.

De woning is klimaatneutraal: wat wil zeggen dat de zon voor licht en verwarming zorgt. De woning bevindt zich op een toplocatie. Aan de rand van Gent valt u niet binnen het afschakelplan en heeft u geen last van huisbezoeken van politici.

De vorige eigenaars hebben hun woonst goed onderhouden, maar hun jaarlijkse trek naar het zuiden noopte hen ertoe te vertrekken.

Nog niet overtuigd? De benedenverdieping bestaat uit één grote ruimte die vrij in te richten valt. De kevers aan het plafond zijn geen kunstwerk van Jan Fabre. De ingang van deze woonst en tevens nooduitgang zorgt ervoor dat u bij brand snel kunt ontkomen. Maar goed, dan moet alles echt tegenzitten.

Interesse? Neem contact op met de Sociale Huisvestingsmaatschappij WoninGent, die u zal doorverbinden met burgemeester Termont, die u zal doorverwijzen naar de Sociale Huisvestingsmaatschapij WoninGent, die u hierop naar de Vlaamse regering doorstuurt, die u de contactgegevens zal bezorgen van de sossen in het algemeen.

Vraagprijs: €500,00 per maand en mondje dicht tegen het antirode bastion VRT.