Bakkerij Briels verandert van naam: ‘Islamisering!’

door The Vremde Mirror

Ophef in Brugge, want Bakkerij Briels heet voortaan Bakkerij Sleurs. De verandering van naam heeft naar verluidt alles te maken met islamisering!!!!!

Gaat Bakkerij Sleurs er binnenkort zo uitzien? – © Wikimedia Commons

De verklaring waarom Bakkerij Briels nu Sleurs heet is eenvoudig: de B vinden moslims geen mooie letter, de R is de derde letter van Kerstmis, de I, E en S komen ook voor in Kerstmis, de E en de S overigens ook in Pasen. Tot slot is er nog de L die nadrukkelijk verwijst naar Maria Lichtmis.

‘Daar zien ze mij niet meer,’ aldus Genkenaar Pierre (62). ‘Wat mogen wij nog wel als gewone blanke man? Moeten wij ons alles laten opdringen? Och meneer, onze identiteit is kapot. Je moet tegenwoordig beschaamd zijn om gewoon Vlaming te zijn. Wat blijft er nog over van onze cultuur?’

In het kader van wederwoord laten we de eigenaar van Bakkerij Sleurs aan het woord. ‘Ik heb de bakkerij twee jaar geleden overgenomen van meneer Briels. En vermits ik Sleurs heet, leek een naamsverandering me opportuun. Die dateert ook van toen.’

Sorry, daar hebben wij geen boodschap aan. De indruk is toch maar gewekt. Culturele zelfmoord. Volksverraad. Weg met ons! Kortom, het einde is helemaal zoek.

Liever spelen wij in op de gretigheid waarmee rechts-conservatief Vlaanderen in een slachtofferrol kruipt en desnoods valse berichtgeving als waar aanneemt om toch maar de eigen idiote ideeën bevestigd te zien. Interactie gegarandeerd!

Dus like, share en toon in de comments je woede! En wil de laatste het licht uitdoen?