Volgens de mama van Theo (8) bestaat de Sint niet, volgens Theo moet zijn mama niet alle linkse verhaaltjes geloven

door The Vremde Mirror

Arme Theo (8). Zijn mama heeft hem zonet verteld dat de Sint niet echt bestaat. Theo huilt: ‘Jij ook, mama? Ben jij ook zo’n cultuurmarxist? Moeten al onze tradities kapot?’

© Wikimedia Commons

De mama van Theo schijnt het zeker te weten: ‘Sinterklaas bestaat niet echt.’

‘Mama, alstublieft. Laat je niets aanpraten door de linkse kerk en de cultuurmarxistische lobby. Het enige wat zij willen is weg met ons! Zie je dat niet? We moeten de dingen durven benoemen. Ik heb de Sint al in het echt gezien. Of geloof jij naïef links eerder dan je zoon?’

‘En Zwarte Piet? Ga je om hem te vergoelijken zeggen dat hij zwart is van roet? Mama, we weten allemaal dat hij zwart ziet omdat hij een domme slaaf is zoals alle negers. Of mag je dat ook weer niet zeggen?’

Daarop begint Theo onbedaarlijk te huilen. ‘Ik wil geen linkse mama. Dat is oneerlijk tegenover mij, want links mag alles.’ En vervolgens scheldt hij: ‘Troela! Del! Hoer! Nazihoer!’ De mama van Theo verdraagt kennelijk het een en ander. Maar dan roept hij: ‘Vuile cultuurmarxist!’

Dat had Theo beter niet gezegd. De mama van Theo roept op haar beurt: ‘Als straf krijg je dit jaar niets van de Sint.’

‘Hahahaha, mama. Alsof jij dat beslist. De Sint zal eens goed lachen.’