Verzetsstrijder post foto van ex-dier op sociale media

door The Vremde Mirror

Nu u nog altijd steak met frieten mag eten, zetten verzetsstrijders online onversaagd hun leven op het spel voor het behoud van de steak met frieten. Als daad van rebellie posten ze massaal hompen ex-dier op sociale media.

Sommige verzetsstrijders vrezen de politieke repercussies niet: ‘Wat is er hier nu weer mis mee?! Verse frietjes van lokale patattenboer, stukje gegrilde steak Belgisch witblauw. Ongezond? Lekker en gezond! Ik krijg de kriebels van dit soort links.’ [drie duimen omlaag om zijn gevoel hierbij te preciseren]

Om zijn punt kracht bij te zetten, zegt hij in een volgende tweet zo goed als hetzelfde: ‘De ‘week van de steak en friet’ begint. Spa & Groen vinden het een schande. Ik vind het geweldig. Wat is er ongezond aan verse frietjes van de lokale patattenboer en een stukje gegrild witblauw? Zomerse herinnering. [gezichtje met tong uit de bek] Stop de linkse betutteling. Baas Over Eigen Maag. ‘ [spierballengerol] [blij gezichtje]

Voegt hij hier nog aan toe alsof er geen morgen is: ‘Gegrild op houtskool dan nog. Oh-ow. Livin’ on the edge.’

U moet ons geloven: het staat er echt zo. We kunnen er ook niet aan doen dat hij dit werkelijk meent.

Te kort voor een afzonderlijk artikel

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die ontzet roepen dat ze iets niet meer mogen, terwijl ze datgene nog heel goed mogen, de meest vermoeiende mensen zijn.