Betogende relschoppers veroordeeld tot affectie

door The Vremde Mirror

Een rechter in kort geding heeft tegen de extreemrechtse relschoppers gisteren in Brussel de hoogst mogelijke straf uitgesproken: 200 uur affectie.

In zijn vonnis toonde de rechter zich opvallend streng. Zelfs een gevangenisstraf achtte hij te licht.

Tot de veroordeelden behoort Lander (40). ‘Ik wil niet links en verdraagzaam worden en de wereld verbeteren. Ik wil mijn domme en agressieve zelve kunnen blijven. Maar zeg, weet jij of masturberen geldt als affectie?’

Kamerlid Theo Francken (N-VA) uitte zijn afkeer voor de gelegenheid op Twitter. ‘Deze rechter neemt een politiek standpunt in. In zijn pleidooi verzet hij zich onverholen tegen fascisme, xenofobie en nazisme. Rechters die niet de moeite doen om hun activistische agenda te verstoppen. Links mag alles.’

Iets wat Dries Van Langenhove (Winston Churchill) beaamt. ‘Een duidelijke strategie zit hierachter. De links-activistische politiek-correcte rechters, media en elite willen dat we week worden. Maar wij zijn sterk, omdat wij Vlamingen zijn, wij zullen niet versagen, wij zullen …’

Het interview wordt hierop abrupt afgebroken. ‘Driesje, de soep is klaar. Nu is ze nog warm. Met gehaktballetjes zoals je ze graag hebt. Kom je?’

‘Ja, mama. Ik kom.’

De herrieschoppers gaan logischerwijs in beroep.