N-VA zoekt jongeren die afval willen dumpen tijdens betogingen

door The Vremde Mirror

Altijd al geliket willen worden om afval achter te laten in de straten van Brussel? En niet ouder dan 26? U bent ongetwijfeld de persoon die N-VA zoekt.

In de vacature zegt N-VA zich specifiek te richten op jongeren. ‘Ben je 18 jaar of ouder en lijk je niet ouder dan 26 jaar? En denk je dat kernenergie onze planeet zal redden? (als die al gered moet worden) Dan zijn wij op zoek naar je.’

‘Het enige wat jij hebt te doen is afval dumpen op de door ons toegewezen betoging, een foto te nemen en te delen op je sociale media. In ruil krijg je van ons de grote aantallen shares en likes waaronder we anders Dries Theo bedelven.’

‘Over Theo gesproken. Hoe raak ik aan al dat puin? We horen het je denken. Geen nood, Theo heeft vrij recent zijn kabinet moeten legen. Maak je over de voorraad maar geen zorgen. Heb je thuis een oude wasmachine staan? Ook goed.’

‘Pluspunt: je kunt een linkse gutmensch imiteren en je voelt je niet geremd om jezelf te filmen terwijl je een blikje Cara op de grond keilt en een hamburger eet.’

‘We bieden een contract van bepaalde duur aan tot en met 26 mei. Een verlenging is zo goed als zeker. We bieden likes, shares en een bedrijfswagen aan. Alvast slim om iedere donderdag vrij te houden.’

En belooft N-VA ten slotte: ‘Levert deze actie het gewenste resultaat op, breidt ze deze zomer uit naar festivals.’