Dwarsdenker blijkt gewoon nozem die in complottheorieën gelooft

door The Vremde Mirror

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dwarsdenker M.P. een complotdenker is. Op Twitter wordt woedend gereageerd: ‘Een moedig vrijdenker wordt monddood gemaakt.’

Dwarsdenker M.P. oogstte veel lof met zijn theorieën dat de maanlanding een hoax is, dat moslims achter de klimaatverandering zitten en dat de klimaatverandering een hoax is.

M.P. legde ook als eerste de link tussen de Vlaamse Bouwmeester en de ineenstorting van de WTC-torens, wat dus niet zoals algemeen aangenomen een complot was van oud-president van Amerika George Bush.

M.P. is vooral bijzonder populair op Twitter waar hij ruim honderdduizend volgers heeft. Vele twitteraars spreken dan ook van een complot tegen M.P. omdat hij dingen zegt die niemand anders in de linkse media durft te benoemen en nooit te beroerd is te opperen wat hij denkt.

Ook columniste van De Standaard Mia Doornaert reageert boos. ‘De wetenschap maakt zich volstrekt belachelijk. Alles wat niet in het politiek-correcte straatje past moet eraan. Desnoods zelfs met onweerlegbare feiten en betrouwbaar academisch onderzoek.’

Eerder ontmaskerden wetenschappers een man die geroemd werd omdat hij consequent op lange tenen gaat staan als ordinaire fantast, een dwarsligger met persoonlijkheid als knuffelbeer van de macht en Rik Torfs als Rik Torfs.