Dozijn VTM-journalisten uit anus De Wever bevrijd

door The Vremde Mirror

Zonet zijn live op VTM een dozijn VTM-journalisten uit de anus van Bart De Wever bevrijd. ‘Een opluchting,’ zegt De Wever. ‘We hadden graag wat langer kunnen blijven,’ aldus het dozijn VTM-journalisten.

Bart De Wever (N-VA) werd vanochtend met spoed opgenomen in het ziekenhuis met hevige pijnen ter hoogte van zijn anus. Al snel werd gedacht aan een gezwel. Het bleek in realiteit nog een stuk kwaadaardiger: een dozijn VTM-journalisten.

‘Het is niet voor het eerst dat ik last heb van VTM-journalisten in mijn anus. De weken voor de verkiezingen kan dat soms verdomd handig zijn. Maar nu werd het wat te veel.’ Dat zei De Wever op zijn ziekenhuisbed aan VTM.

Omdat het dozijn VTM-journalisten helemaal vergroeid was met De Wevers anus verliep de operatie niet rimpelloos. ‘Het was een fantastische ervaring. We hebben de beste, de intelligentste, de grappigste en de allerbeste politicus van het land op een heel andere wijze leren kennen,’ zeiden ze tegen VTM-journaliste Julie Colpaert die zich in de anus van De Wever begaf om de twaalf journalisten te interviewen.

Voor de twaalf VTM-journalisten was het dan ook een bevrijding in mineur. ‘Gaan wij ooit nog de kans krijgen om zulke grote drollen te degusteren?’