Kris Van Dijck droeg boerkini bij overval supermarkt

door The Vremde Mirror

Bij een overval op een supermarkt in Herentals zou Kris Van Dijck (N-VA) zich hebben gehuld in een boerkini. Hoewel het gerucht nog niet is bevestigd, zet N-VA hem meteen op straat.

Eerder deze week. Verschillende bronnen melden dat Kris Van Dijck (N-VA) een overval heeft gepleegd op een supermarkt in Herentals. N-VA behoudt het vertrouwen in hem.

‘Ik ken Kris als een lieve, correcte en verantwoordelijke man. Loyauteit staat bij N-VA centraal. We laten Kris niet vallen omdat hij een supermarktje heeft overvallen. Dat is in de eerste plaats een privékwestie. Het zegt niets over de bekwaamheid en integriteit van Kris als politicus,’ laat N-VA-woordvoerder Pol Van Den Driessche weten.

Vandaag. Slechts het topje van de ijsberg, naar zich laat aanzien. Het gerucht doet de ronde dat Van Dijck bij de overval een boerkini droeg. N-VA wacht niet op de bewijzen en zet hem meteen uit de partij.

Weer woordvoerder Van Den Driessche: ‘Ik ken Kris als een dwaas en mijn gevoel heeft me niet bedrogen. Hij is zijn boekje totaal te buiten gegaan. We moeten als N-VA een duidelijk signaal geven. Politici hebben een voorbeeldfunctie. Kris’ positie binnen N-VA is daarom onhoudbaar. Er zijn genoeg andere manieren om onherkenbaar een supermarkt te overvallen.’