Sara (5) krijgt niets van Sinterklaas omdat ze roetveegpieten leuk vindt

door The Vremde Mirror

Vanochtend vond de 5-jarige Sara een briefje van Sinterklaas in haar overigens volstrekt leeg schoentje. De Goedheiligman weet te melden dat Sara geen cadeautjes krijgt zolang ze de roetveegpieten niet openlijk afvalt.

© Wikimedia Commons

‘Domme, domme Sara,’ zo begint Sinterklaas zijn brief. ‘Je hebt je in de luren laten leggen door de politiek-correcte linkse meute die Sinterklaas gebruikt om kinderen te indoctrineren. Er is niks mis met Zwarte Piet, Zwarte Piet is traditie, van onze tradities blijven ze met hun vieze bruine fikken af!!!!!!!!’

‘Roetveegpieten verrichten hun werk beter dan die negerpieten, dat klopt. Maar ze willen ook betere werkomstandigheden, terwijl je negerpieten alles kunt laten doen. Daarom verkiest de Sint negerpieten. En dat heeft niks met racisme te maken, wel alles met een raciale superioriteit. Maar dat is een heel moeilijk woord.’

En zo besluit Sinterklaas: ‘Sara, je hebt nog tot 6 december om je te herpakken. Zodra je Zwarte Piet leuk vindt en de roetveegpieten uit de grond van je kinderhartje haat, zullen er fijne cadeautjes in je schoentje liggen. Wou je geen eigen camera? En je weet, ik weet alles. Ook wat je denkt. Hoogachtend, Sinterklaas.’

In een eerste reactie snikt Sara het uit: ‘Ik had beter naar mijn papa moeten luisteren. Sinterklaas zegt exact hetzelfde als wat mijn papa altijd zegt.’