Lennert voorspelde dat velen de pandemie hadden zien aankomen

door The Vremde Mirror

Ongelofelijk maar waar. Almaar meer mensen blijken de pandemie te hebben voorspeld. Geen verrassing voor Lennert (35). Dat had hij eind januari al voorspeld.

Lennert (35) herhaalt zijn voorspelling van eind januari. ‘Ik zag de beelden uit China en toen dacht ik meteen: als daar maar geen pseudonostradamussen van komen. We zijn ruim twee maanden verder en ik kan gerust stellen dat ik honderd procent gelijk heb.’

‘Toch contacteerde men mij toen niet,’ zucht Lennert. ‘Hoewel men het kon weten dat ik het zou weten. Ik heb 327 Twittervolgers. Ik ben multidisciplinair aangelegd, weet je? Ik weet van alles heel veel, terwijl experts doorgaans maar van één ding iets weten. Jammer dat het zo is moeten gaan, maar het is niet anders.’

Lennert hoopt dat de media hier lessen uit trekken. ‘Nu zwerven zij van de ene profeet naar de andere waar zij nog nooit van hebben gehoord. Terwijl ze het hadden kunnen weten dat ze dit nu zouden doen als ze mij een platform hadden gegeven.’

Lennert krijgt ook een hoop kritiek over zich heen omdat hij midden maart nog op een lockdownfeestje is gespot. ‘Het is niet omdat ik wist dat er veel mensen de coronacrisis zouden voorspeld hebben dat ik daarom het coronavirus perfect inschat. Men neemt mij dat nu kwalijk, maar achteraf de toekomst voorspellen is gemakkelijk.’