5G veroorzaakt complotdenken

door The Vremde Mirror

Lex, voorzitter van Zeg nee tegen 5G, maakt zich ernstig zorgen over 5G. ‘5G is een belangrijke bron van complottheorieën. Tijd om de waarheid onder ogen te zien: 5G is levensgevaarlijk.’

‘Op het internet circuleren verontrustende berichten dat 5G het coronavirus veroorzaakt, vogels uit de lucht doet vallen en Els Ampe heeft geconcipieerd,’ somt Lex op. ‘Het is een pijnlijke waarheid die velen botweg weigeren in te zien: hoe dichter 5G komt, hoe meer complottheorieën er circuleren. Dat kan geen toeval zijn.’

‘Word wakker mensen. Word wakker! De 5G-straling dwarsboomt de zuurstoftoevoer naar de hersenen, waardoor het brein complottheorieën begint te fabriceren zonder dat de eigenaar van dit brein zich er bewust van is. In die zin is 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid.’

‘Temeer omdat complotdenkers ervan uitgaan kritisch te zijn en een boodschap denken te verkondigen in het algemeen belang, maar in realiteit levensgevaarlijke theorieën verspreiden. Omdat ze ook nog eens moeilijke woorden en lange ingewikkelde zinnen die wel slim moeten zijn gaan gebruiken, worden ze op de koop toe geloofd. Allemaal door dat zogezegd onschuldige 5G!’

‘Lex geeft tot slot aan dat het belangrijk is op tijd de symptomen te herkennen, zodat alle 5G in een straal van honderd kilometer kan worden uitgeschakeld: ‘Willekeurig gebruik van hoofdletters, willekeurig hanteren van uitroeptekens en willekeurig onderstrepen van warrige stukken tekst.’