Klimaatontkenner vindt overstromingen fout van klimaatactivisten: ‘Hadden harder moeten roepen’

door The Vremde Mirror

Voor Tony (56) zijn de klimaatactivisten verantwoordelijk voor de overstromingen die voor een ravage zorgen in ons land, Duitsland en Nederland. ‘Hadden zij de afgelopen jaren wat harder geroepen, hadden we hen misschien geloofd.’

(c) Wikimedia Commons

‘Kijk naar mij,’ vertelt Tony. ‘Ik geloof niet in zoiets als een klimaatcrisis. Dat ligt aan de klimaatactivisten. Ze hebben jarenlang de kans gehad mij te overtuigen en toch is het niet gelukt. Mochten ze harder roepen, zouden ik en vele anderen misschien luisteren.’

‘Hierdoor ging een hoop kostbare tijd verloren,’ zucht Tony. ‘De verantwoordelijkheid van klimaatactivisten voor al het leed is verpletterend.’

‘En het is niet alleen bij mij zo,’ weet Tony. ‘Nooit werden klimaatactivisten ernstig genomen. Hun boodschap werd geminimaliseerd en weggelachen. Zelf werden ze uitgelachen, belachelijk gemaakt en met de dood bedreigd.’ Zelf noemde Tony Anuna De Wever in een tweet een hysterisch viswijf. ‘Zij roept te hard. Dat is ook niet goed.’

‘Nu is het te laat,’ aldus Tony. ‘Sommigen beginnen nu de overstromingen te linken aan de klimaatcrisis. Totaal onbeschoft. Het is echt niet het moment om tijdens de gevolgen van de klimaatcrisis te wijzen op de gevolgen van de klimaatcrisis. Je had eerder maar wat harder moeten roepen, totdat er iemand zou luisteren. Niet gebeurd. Dit komt ervan.’