Man die elke maand met privéjet naar Ibiza vliegt vindt jongeren die plezier maken onverantwoord

door The Vremde Mirror

Odiel (54) is een gefortuneerd zakenman die zichzelf graag een verzetje gunt. ‘Daarom mijn originele levensmotto. Work hard, play hard.’

(c) Wikimedia Commons

‘Het is mijn gewoonte om elke maand een paar dagen naar Ibiza te gaan om er een stapje in de wereld te zetten. Met mijn privévliegtuig ben ik er in een hup en heb ik geen last van toeristen,’ vertelt Odiel.

Niettemin gaat het Odiel niet helemaal voor de wind. ‘De beelden van jongeren die de zomer gebruiken om elkaar op te zoeken, plezier te maken en te reizen naar landen als Spanje maken me razend. Ronduit gevaarlijk en onverantwoord. Het is door hen dat het uitgaansleven op Ibiza stil zal vallen en ik me zal moeten opsluiten in mijn villa met aangrenzend privépark.’

Odiel richt zich tot de ouders. ‘Laat je kinderen in een van mijn slachthuizen werken. Zo hebben ze iets te doen deze vakantie dat veilig is en zo zijn ze solidair met vijftigers als ik die door hun egoïstische gedrag nu nauwelijks kunnen buitenkomen.’