Bent u een vieze ordinaire racist die houdt van muskusratten maar niet van eenden met botulisme? DOE DE TEST!

door The Vremde Mirror

U ligt al nachten te woelen, u kan de slaap maar niet vatten, u staat op het randje van een zenuwinzinking, gekweld door die ene allesomvattende vraag. Bent u nu werkelijk die vieze ordinaire racist die van muskusratten houdt en tegelijkertijd eenden met botulisme verafschuwt, zoals u wel eens wordt afgeschilderd? Wel, na het invullen van deze korte test weet u het voor eens en altijd.

 

Indien u vooral A heeft geantwoord, bent u een ordinaire vieze racist.

Indien u hoofdzakelijk B heeft geantwoord, richt u best een vereniging op die de belangen van de muskusrat behartigt. Helaas wel rijkelijk laat, die asociale neoliberale Vlaamse Overheid met haar malle fratsen heeft de muskusrat intussen wel bijna helemaal uitgeroeid.

Indien vooral C u kon bekoren, moet u dringend psychologische bijstand zoeken. Heeft u een ongelukkige jeugd gehad? Welke jeugdtrauma’s zorgen ervoor dat u eenden met botulisme zo verafschuwt? Die beestjes kunnen daar ook maar weinig aan doen. Voor u zich onderdompelt in schuldgevoelens: weet dat er voor elk probleem een oplossing bestaat!

Indien er geen duidelijk onderscheid merkbaar is tussen A,B en C en u doorgaans akkoord bent met de stellingen, dan is de titel op u van toepassing. Gefeliciteerd!