Mensen na zelfmoord even dood als na terreuraanslag

door The Vremde Mirror

Elke dag plegen er in Vlaanderen drie mensen zelfmoord en sterven in Gaza meer dan tien kinderen. Elke vijf seconden sterft een kind van de honger. Uit baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is nu gebleken dat deze mensen even dood zijn als de slachtoffers van een terroristische aanslag. Volgens de onderzoekers kennen ze nu eenmaal de pech niet politiek gerecupereerd te kunnen worden en zijn ze op de koop toe een stuk minder mediatiek.

De onderzoekers raden daarom mensen aan die op het puntje staan om te sterven om aan iemand in de buurt te vragen ‘Allah Akbar’ te roepen. De kans is groot dat je overlijden dan wel sexy genoeg bevonden wordt.

De redactie van The Vremde Mirror betuigt verder haar medeleven met de naasten van de slachtoffers in Parijs, iedereen die het vrije woord oprecht een warm hart toedraagt en beseft dat het recht op spot en humor te allen tijde gevrijwaard moet blijven en niet in de laatste plaats met de arme krantenmakers die tegen morgen enkele geestige cartoons van Charlie Hebdo moeten zien te vinden.